INFORMACIÓ GENERAL DE SECRETARIA

HORATENCIO Be Aj TITOLS3 MATRÍCULA

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE BATXILLERAT I ESO

escolaritzacio
PAU2
OFER ESO

NOVETATS

Pagament de la "Campanya de reutilització de llibres"

pagament

Date: Novembre 9 2018

Exposició 10 històries de Cabrera

exposicio1exposicio5Ens ha arribat una exposició sobre Cabrera al pis de dalt. Els alumnes de la comissió de 4t  "Feim un centre sostenible" l'han d'explicar als alumnes de 1r d'ESO  a les hores de tutoria (clicant aquí trobareu l'horari). La teniu a la vostra disposició la resta d'hores. La tendrem fins dilluns 19 de novembre.

  

Date: Novembre 9 2018

Projecte Erasmus + a l'IES Porto Cristo

erasmusplusConvocatòria de Beques Erasmus+ de Formació Professional per a la realització de pràctiques en empreses de la UE durant el curs 2018-2019

 El programa "Erasmus +" és un programa europeu que té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge de tots els participants per realitzar estudis i pràctiques a l’estranger. A més ajudarà a les institucions de Formació Professional a crear associacions estratègiques amb altres organitzacions i empreses i establir així relacions sòlides amb el món laboral. En general, contribuirà a millorar les possibilitats de feina i les habilitats personals i, d’aquesta manera, a potenciar la competitivitat de l’economia europea ( + info).

  Sol·licitud de participació en el programa Erasmus +     Autorització dels pares 

 

Job Shadowing per professors del CFGM Tècnic en Atenció a persones en situació de dependència

L'IES Portocristo promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Per aquest motiu l'institut participa del consorci format per centres d'ensenyament de formació professional de les Illes Balears i coordinat per la Conselleria d'Educació i Universitat de les Illes Balears ( + info).

 

 

 

 

 

Date: Novembre 8 2018

Xerrades d'informació i suport als afectats de la zona de Llevant

CONVITEX

A l’atenció dels docents, famílies  i membres de la comunitat educativa,

Com sabeu, els fets ocorreguts a les inundacions de la zona de Llevant de Mallorca han afectat greument moltes persones de la nostra comunitat. Per aquest motiu, des dels centres educatius hem de treballar a partir d’aquesta realitat, acompanyant i detectant necessitats; però també hem d’intentar tornar a la normalitat acceptant aquesta realitat per poder avançar. 

Una de les qüestions que hem de tenir en compte són  les conseqüències emocionals i psicològiques que poden haver ocasionat en els nostres fills i filles. Per aquest motiu, la Conselleria d’Educació i Universitat oferirà xerrades informatives a diferents localitats de la zona de Llevant per tal d’arribar a totes les persones de la comunitat educativa que puguin estar interessades. Aquest suport i informació suposa una ajuda per protegir els infants. Per aquest motiu, pregam doneu la màxima difusió entre la comunitat educativa d’aquestes xerrades.

Les xerrades se duran a terme per part de psicòlegs especialitzats en emergències i traumes del Col·legi de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB) als IES següents, tendran una durada aproximada d’una hora i mitja i es pot escollir alguna d’aquestes possibilitats:

Dilluns 12/11/18, al 19h CEP Manacor

Dimarts 13/11/18, 18h IES Capdepera

Dimecres 14/11/18, 18h IES Portocristo

Dimecres 14/11/18, 20h IES Llorenç Garcies i Font (Artà). 

Dijous 15/11/18, 16.30h IES Son Servera

Esperam que aquestes xerrades siguin del vostre interès.

Salutacions cordials,

Marta Escoda Trobat

Directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar

Date: Novembre 7 2018

Sessions de presentació dels estudis de grau de la UIB per a PARES, MARES i ALUMNES

Si ets pares, mare o alumne de 4t d'ESO, 1r o 2n de Batxillerat, potser t'interessin aquestes xerrades que fan a la UIB:

 DIMARTSUIB

Els dimarts a la UIB

Els professors de la UIB t’expliquen en aquestes sessions tot el que et pugui interessar sobre els estudis de grau abans de decidir què vols fer. Resoldran els teus dubtes i les teves inquietuds, de manera que et sigui més fàcil l’elecció. (+ info

Xerrades "Vine a la UIB"

El Vicerectorat d'Estudiants amb el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (Universitat de les Illes Balears i Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears) ha dissenyat un programa d'activitats adreçat als futurs estudiants de grau, amb la intenció d'ajudar-los a escollir el seu futur donant-los a conèixer l'oferta d'estudis de la UIB, i de facilitar-los el procediment d'accés i admissió. (+ info)

 XERRADES
Date: Novembre 6 2018

Ei profe, estàs agobiat de feina i no tens temps per fer cartells? Idò demana'ns PiseAjuda !

PISEAJUDA

Bon dia professors del Ies Porto Cristo,

  
Som el alumnes de PISE i vos volem comunicar que estam posant en marxa un projecte que es diu ''PISEAJUDA''.
 
 
Gràcies.
 
 

 

Date: Octubre 29 2018

Campanya del semàfor

Captura de pantalla 2018-10-29 a les 16.38.20

Date: Octubre 29 2018

Vine a celebrar la nit de les Ànimes al nostre IES

nitanim4

nitanim3

 

NITANIMES1    NITANIMES2

Date: Octubre 29 2018

mesnovetats2

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

ADMISSIO
OFERFP
FP2
PROVESLLIURES2