INFORMACIÓ GENERAL DE SECRETARIA

HORATENCIO Be Aj TITOLS3 MATRÍCULA

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE BATXILLERAT I ESO

NOVETATS

Notícia per a la difusió mobilitat alumnes

Tres alumnes de grau mitjà
 
 
d’Erasmus a Itàlia
 
 

Les alumnes, Onela Olivera, Rosa Maria López i Judith Alarcón de l’IES Porto Cristo, han partit cap a Massa-Carrara, a Itàlia. Les alumnes, de 2n curs del CFGM d’Ajuda a les persones en situació de dependència, van ser seleccionades per fer les pràctiques del mòdul de Formació en centres de treball, dins del programa Erasmus+ EuroFP Balears V, coordinat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional.Dia 30 d'abril les alumnes partiren cap a Itàlia acompanyades de na Maria Magdalena Mestre (professora de l'IES). La ciutat de destí ha estat Massa-Carrara on desenvoluparan les seves pràctiques formatives del cicle de grau mitjà d'Atenció a persones en situació de dependència a residència i centre de dia fins dia 14 de juny. Durant sis setmanes tindran l'oportunitat de posar en pràctica tot allò après dins les nostres aules i tallers. L'oportunitat de viure una experiència a un altre país, amb una altra cultura, un altre idioma i enfora de casa. Segur que l'aprenentatge de vida serà encara molt més gran. Les desitjam una bona estada!

 

Imatge Itàlia 1 3

 

Imatge Itàlia 2

De visita als alumnes d'Erasmus + de Polònia

De visita als alumnes d'Erasmus + de Polònia

El professor del CFGM de l'IES Porto  Cristo, Raül Sala Grau va partir cap a Breslau, a Polònia. La seva tasca és fer un seguiment del nostre alumne i dels altres alumnes dels altres centres, de 2n curs del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes, que van ser seleccionats  per fer les pràctiques del mòdul de Formació en centres de treball, dins del programa Erasmus+ EuroFP Balears V, coordinat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional. Va partir el dia 5 fins dia 9 d’abril. 

Bona tasca, Raül!

 

Difusió mobilitat alumne

Adquirint experiència a Polònia

 

El nostre alumne de l'IES Porto Cristo, John Javier Castillo Villalta ha partit cap a Breslau, a Polònia. L'alumne, de 2n curs del CFGM de Sistemes microinformàtics i xarxes, va ser seleccionat per fer les pràctiques del mòdul de Formació en centres de treball, dins del programa Erasmus +, juntament amb alumnes del Liceu i l’IES Sineu , i van partit dia 21 de març, amb un professor acompanyant. Hi restaràn fins a finalitzar les pràctiques del cicle, el 21 de juny. Els desitjam una profitosa estada.

 

Imatge Polonia 1           
     Imatge Polonia 2

Resultats definitius de la selecció d'alumnes Erasmus+

Al següent document pdf podeu trobar els resultats definitius de la selecció dels alumnes per a l'Erasmus+.

https://drive.google.com/file/d/1y0dQvQ3rilRKKBVeGtTr3ENsVoMl7HqE/view?usp=sharing

Resultats provisionals de la selecció d'alumnes Erasmus+

Al següent document pdf podeu trobar els resultats provisionals de la selecció dels alumnes per a l'Erasmus+.

https://drive.google.com/file/d/1y0dQvQ3rilRKKBVeGtTr3ENsVoMl7HqE/view?usp=sharing

 

Projecte Erasmus + 2021-2022

Convocatòria de Beques Erasmus+ de Formació Professional per a la realització de pràctiques en empreses de la UE durant el curs 2021-2022

 El programa "Erasmus +" és un programa europeu que té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge de tots els participants per realitzar estudis i pràctiques a l’estranger. A més ajudarà a les institucions de Formació Professional a crear associacions estratègiques amb altres organitzacions i empreses i establir així relacions sòlides amb el món laboral. En general, contribuirà a millorar les possibilitats de feina i les habilitats personals i, d’aquesta manera, a potenciar la competitivitat de l’economia europea ( + info ).   Convocatòria 

  Sol·licitud de participació en el programa Erasmus +   Autorització dels pares

cofinanciado

Certificat de professionalitat Pàgines Web 2021-2022

web

Convocatòria de matrícula del programa EOIES

Dissabte es va publicar al BOIB la resolució de la Convocatòria de matrícula del programa EOIES. El termini de matrícula és de dia 29 d’octubre a dia 16 de novembre , ambdós inclosos.

La matrícula es farà online mitjançant Centrosnet (full de matrícula) PERÒ la documentació ha de ser lliurada a la coordinadora del programa Ana Maria Giménez Sanchis abans del dia 19 de novembre.

INSTRUCCIONS

 

 

 

mesnovetats2

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

ADMISSIO
OFERFP
FP2
PROVESLLIURES2