ies portes obertes

Degut al tancament dels centres escolars el present curs no es podrà realitzar la Fira de Formació professional ni la Jornada de portes obertes. A canvi volem continuar el nostre servei d'informació sobre l'oferta educativa amb una Jornada de PORTES OBERTES VIRTUALS.

 

Per això convocam un conjunt de reunions breus d'uns 40 minuts a través de la xarxa per informar-vos dels aspectes més rellevants dels estudis que impartim a l'IES Porto Cristo i resoldre els dubtes que us puguin sorgir.

Aquestes reunions es duran a terme mitjançant l'aplicació Google meet amb accés a través dels enllaços del final d'aquest article.

 

Si s'accedeix des d'un ordinador no cal instal·lar programari específic, tan sols s'ha disposar d'un dispositiu d'àudio (una webcam i micròfon millorarà l'experiència, però no és necessari) i clicar a la icona de la reunió corresponent.

 

 

Per accedir des d’un telèfon mòbil o tauleta cal instal·lar l’App meet (és gratuïta).

 

 formulari-150x150    Formulari inscripció i qüestions prèvies 

 


IFC 
IFC SSC
FP bàsica en informàtica i comunicació FP Grau Mitjà en Sistemes microinformàtics i xarxes FP Grau Mitjà de atenció a persones en situació de dependència

Dimecres 3 juny

1r torn a les 11:00

2n torn a les 19:00

Dimecres 3 juny

1r torn a les 11:00

2n torn a les 19:00

Dimecres 3 juny

1r torn a les 11:00

2n torn a les 19:00
Més informació del cicle.  Més informació del cicle.  Més informació del cicle.