cofinanciadoConvocatòria de Beques Erasmus+ de Formació Professional per a la realització de pràctiques en empreses de la UE durant el curs 2018-2019

 El programa "Erasmus +" és un programa europeu que té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge de tots els participants per realitzar estudis i pràctiques a l’estranger. A més ajudarà a les institucions de Formació Professional a crear associacions estratègiques amb altres organitzacions i empreses i establir així relacions sòlides amb el món laboral. En general, contribuirà a millorar les possibilitats de feina i les habilitats personals i, d’aquesta manera, a potenciar la competitivitat de l’economia europea ( + info ).

 

  Sol·licitud de participació en el programa Erasmus +     Autorització dels pares 

 

Job Shadowing per professors del CFGM Tècnic en Atenció a persones en situació de dependència

L'IES Portocristo promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Per aquest motiu l'institut participa del consorci format per centres d'ensenyament de formació professional de les Illes Balears i coordinat per la Conselleria d'Educació i Universitat de les Illes Balears ( + info).