INFORMACIÓ GENERAL DE SECRETARIA

HORATENCIO Be Aj TITOLS3 MATRÍCULA

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE BATXILLERAT I ESO

escolaritzacio
PAU2
OFER ESO
Pagament2 online

NOVETATS

NOVETATS al Vè Concurs de Relats en Ciència Ficció

Captura de pantalla 2020-03-27 a les 15.23.21

INFORMACIONS DE LA 2a SETMANA DE CONFINAMENT

TASQUES A CASA
Hem enviat als correus electrònics de l’alumnat les tasques que han de fer durant la setmana. També les trobareu també a la pàgina web de l’institut www.iesportocristo.net. Si algú no té accés a aquesta informació, o té dificultats per accedir a Internet, pot posar-se en contacte al correu  o telefonar al 660 10 61 38. Per qualsevol dubte sobre la tasca d’una matèria, contactau amb el professor. Si teniu problemes per accedir-hi podeu contactar amb .
 
És important revisar el correu electrònic i el Classroom diàriament per tal de comprovar si el professorat  es posa en contacte amb vosaltres o vos ha fet alguna aportació a les tasques que heu lliurat.
 
RECOMANACIONS PER AQUESTS DIES
 
Captura de pantalla 2020-03-24 a les 15.00.50
 
TANCAMENT DEL CENTRE
 
 
#joquedacanostra #coronavirus 

COM ACCEDIR AMB ROL DE "pares" AL GESTIB

Com podeu accedir com a pares al gestib? 

● Mares o pares que ja teniu usuari però heu de canviar la contrasenya: a la nostra pàgina web (www.iesportocristo.net) a Eines d'Utilitat hi ha l'accés al Gestib i clicant damunt, a la dreta trobareu els tutorials on s’explica com accedir els pares al Gestib i els enllaços per canviar la contrasenya. 

Alumnes de grau mitjà majors d’edat: posau-vos en contacte amb la secretaria del centre (). 

● Mares o pares que no teniu usuari Gestib: ho heu de solicitar per correu electrònic a la secretaria del centre (). Heu de posar: 

○ El vostre nom i llinatges 

○ El nom i llinatges del fill/a o tutelat/da i curs on es troba escolaritzat 

○ Número de telèfon mòbil 

Desprès el personal de secretaría vos enviaran una sol·licitud per accedir al Gestib que haureu d’emplenar i signar i si és possible escanejar o fer una foto i retornar-la al correu de secretaria. Seguidament vos donaran l’accés i us ajudaran a accedir si teniu problemes. 

Per qualsevol dubte o problema no dubteu a posar-vos en contacte al correu:

 

SUSPENSIÓ DE LES CLASSES PRESENCIALS. MESURES ADOPTADES PEL CENTRE.

Davant l’ordre de la conselleria d’educació de suspendre les activitats educatives presencials l’IES Porto Cristo us vol informar de les següents mesures adoptades (aquí en pdf):

 • -  A principi de cada setmana l’alumnat rebrà les tasques que ha de fer durant la setmana i les instruccions concretes de cada professor. També hi haurà un document informatiu de cada grup classe a la pàgina web per consultar la feina.

 • -  El contacte entre alumnat i professorat serà via classroom o correu electrònic del centre. Si tenen problemes informàtics poden contactar amb

 • -  Si a algú li és impossible accedir a les tasques per aquests mitjans, que avisi per telèfon al centre i se li lliuraran en paper.

 • -  El contacte entre famílies i professorat serà via correu electrònic del centre (els trobareu a la pàgina web www.iesportocristo.net).

 • -  Aquelles famílies que ho demanin, podran ser ateses presencialment al centre, amb cita prèvia.

 • -  Queden suspeses fins a nou avís les sortides, els viatges d’estudis, PAE, reforç escolar i demés activitats formatives.

 • -  Les reunions de pares i mares i les entrevistes amb el professorat del centre també se posposen fins que es tornin reprendre les classes presencials.

 • -  Els butlletins de notes es podran consultar pel GESTIB a partir del 25 de març. Si algú el vol en paper, el podrà sol·licitar a la secretaria del centre un cop represes les classes presencials.

 • -  Informarem a les famílies de les mesures que es vagin adoptant mitjançant els canals habituals (WhatsApp, pàgina web i xarxes socials).

 • Per a qualsevol dubte vos podeu posar en contacte amb nosaltres, a través de:
 • - Correu de l’institut:
 • - Correu de la directora:
 • - Telèfon: 971 82 04 32

Horari de Recuperacions d'Assignatures Pendents (Convocatòria d'Abril 2020)

pendentsabril2

Vè Concurs de Relats de Ciència Ficció de l'IES Porto Cristo

Captura de pantalla 2020-03-03 a les 17.43.03

Si clicau en el següent enllaç podreu accedir a les bases del concurs. Animeu-vos

Campanya EL MES DEL LLIBRE SOLIDARI 2020

Aquest serà el 3r any consecutiu que, des de la comissió lingüística, posam en marxa la campanya El MES DEL LLIBRE SOLIDARI.
Us adjunt el cartell que penjarem per donar a conèixer l'activitat que consisteix a dur roba i juguetes a canvi d'un llibre. Hi col·labora la Fundació Deixalles.
L'intercanvi tendrà lloc el temps de pati, a l'entrada de l'institut, durant tot el mes de febrer.
 
Animau-vos a participar-hi!!!!!
 
La Comissió Lingüística
 
Captura de pantalla 2020-01-30 a les 12.41.53

 

 
 
 

Matrícula Programa EOIES curs 2019/20

ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES. PROGRAMA EOIES

 • Exempcions (No han de pagar): Membres de família en situació de vulnerabilitat econòmica, nombrosa, i monoparental de categoria especial. Persones amb una discapacitat igual o superior al 33%. Víctimes de terrorisme, cònjuge i fills. Víctimes de violència de gènere i fills que en depenen. Joves tutelats i en acolliment. Persones privades de llibertat. Persones en situació d’atur. Els alumnes que rebin beques o ajudes oficials no estan obligats a pagar la taxa per matrícula. La condició s'ha d'acreditar documentalment al centre.

mesnovetats2

INFORMACIÓ ESPECÍFICA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

ADMISSIO
OFERFP
FP2
PROVESLLIURES2