vestim casa5Els alumnes de 3r estan treballant amb el projecte "Vestim la nostra casa" i es converteixen en experts de diferents temes per poder-ho compartir en breu amb els seus companys d'equip.

Alguns alumnes treballen els conceptes relacionats amb una hipoteca i estudien les despeses d'una família, per tal de ser conscients de si podran o no fer front a la hipoteca. Per això dia 9 de novembre van rebre la visita de na Joana M. Ferrer, directora de la Caixa, que els hi va explicar les característiques de les hipoteques, tipus d'interès, assegurances associades, avals ... conceptes que de ben segur els hi seran útils el dia de demà.

D'altres s'han fet experts en instal·lacions i interiorisme per això han rebut la visita de na Catalina Forteza i en Jaume Joan de l'estudi Ideograma de Manacor que ens han mostrat un poc la seva feina i també ens han orientat en temes com la calefacció, la cuina, el terra, la pintura i els estils. Això ens permetrà tenir una idea inicial de com volem equipar la nostra casa i prendre consciència del què ens pot costar, en funció del que triem. Tot un món per descobrir!

Des del centre i en nom de tota la comunitat educativa volem donar moltes gràcies a na Catalina, en Jaume i na Joana pel seu temps i la seva paciència, segur que d'entre els nostres alumnes surtiran qualcun/a que seguirà les vostres passes.

 

vestim casa0

 

vestim casa1

 

vestim casa4