Els nostres alumnes avui han tengut el gust de fer una petita introducció pràctica en la història dels foners balears, amb anècdotes i la seva mitologia. 

Els alumnes han fet una activitat per conèixer l'esport del tir de fona i per reviure el món dels foners baleàrics, importants, i indiscutibles, protagonistes de la nostra història.

L'activitat ha consistit en que cada alumne es confeccionés la seva fona i que, posterioment, treballés la tècnica de tir damunt d'una diana.

En definitiva, els nostres alumnes han fet un viatge en el temps revivint els fets històrics més importants en els quals participaren els nostres avantpassats, els foners baleàrics, com són les guerres sicilianes, les púniques (amb Anníbal), la defensa de Mallorca de l'ocupació romana (amb Quint Cecili Metel) i la Guerra de les Gàl·lies (amb Juli César), les quals feren famoses les Illes Balears fa més de dos mil anys.

 

 L'activitat ha estat duta a terme, en horari de l'assignatura d'educació física, per membres de la Federació Balear de Tir de Fona

IMG 20170321 090626

 

IMG 20170321 102308