2017-02-17 16.01.58El departament d'anglès ha organitzat, al llarg d'aquesta setmana, una sortida per als alumnes de 2n d'ESO al Majorca Daily Bulletin.

La visita pretenia, mitjançant l'ús de l'anglès, que els alumnes poguéssin conèixer els mecanismes interns d'un periòdic de tirada insular com són el Majorca Daily Bulletin, l'Última Hora o del diari digital Balears.

La responsable de premsa del Grup Serra que ens va atendre, amb l'ajuda d'altres treballadors de l'empresa, els van mostrar la distribució de la feina de tots els professional del diari, des de l'inici del dia fins al procés d'edició i imprenta. 

Els alumnes, sobretot, varen poder visitar, una a una, les diferents sales del seu propi sistema d'impressió rotatiu, amb aplicació de tinta flexogràfica, que els permet diàriament fer més de 5000 còpies per distribuir, en paper, els seus periòdics per tots els racons de l'illa de Mallorca.

Més tard pogueren visitar un programa de ràdio en directe, on els alumnes pogueren fer una petita immersió dins del món periodístic, inclús participar-hi.

Per acabar el matí feren una visita a la seu central d'Endesa, del Coll den Rabassa de Palma, per conèixer, mitjançant una sèrie de jocs, el camí que fa l'electricitat des de que és creada a es Murterà o a Palma, fins que arriba a les seves cases.

Aquí vos deixam un parell d'imatges del que va donar de sí el dia.