IMG 8298Ahir divendres 21 d'octubre l'IES Portocristo va participar de forma activa en la XII Jornada FADESIB, "L'educació en xarxa: Descobrint noves idees" que es va dur a terme a l'edifici Guillem Cifré de Colonya de la Universista de les Illes Balears. 

Com molts ja sabreu el nostre centre forma part d'una ambiciosa iniciativa d'innovació educativa duta a terme, principalment, per 10 centres de secundària d'arreu de les illes Balears i que té per objectiu central l'implementar l'aprenentatge basat en projectes i l'experimentació de noves tecnologies aplicades al món de l'educació secundària obligatòria.

Experts procedents de Catalunya, Navarra i de les pròpies Illes Balears on som un centre referent, exposaren les seves experiències en la implementació de les xarxes com a metodologia de millora de la gestió educativa dins dels seus centres de secundària.

 

Entre d'altres poguerem escoltar la veu de l'experiència, de més de 10 anys fent feina per reptes i projectes, de l'Institut-Escola Les Vinyes  (+ info) a mà d'un dels seus professors, en Boris Mir, director adjunt d'Escola Nova 21, qui ens explicà les dificultats i entrebancs que s'han trobat en aquests 10 anys per poder fer l'escola que ells volíen i que tan bons resultats està donant.

Aquí vos deixam amb un vídeo que vos farà una petita idea de com funciona aquest centre innovador i d'un parell d'imatge representatives del dia d'ahir.

 

jor

 

jornades

nav

IMG 8298

Jornada formacio FADESIB