claustre4Ahir el conseller d'Educació Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante; de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, a més de l'inspector de zona, Josep Gomila vàren visitar el primer claustre de professorat de l'IES Porto Cristo per encetar el curs 2016-2017.

 

El director del centre, Pep Barrull, va voler aprofitar l'avinentesa per recordar-los que, malgrat reconèixer un canvi notable en la gestió per part de la Conselleria actual, voldríem que la Conselleria fos més valenta i fes més via en donar solucions a les problemàtiques, de ràtios, connexió a internet, dotació d'hores per fer feina per projectes, ect que tenim al centre així com de les problemàtiques derivades del sistema educatiu actual.

 

Després del claustre el professorat antic del centre va preparar un àpat i un glossat per donar la benvinguda al professorat nouvingut.

 

Aquest article, del professor del centre Antoni Riera Vives, vos proporcionarà informació més acurada i rigorosa del que ahir es va xerrar en el Claustre del nostre institut.    

 claustre

claustre2

claustre3

 

claustre4