IMG 4486Els dies 14 i 15 d'abril un 99% de l'alumnat del nostre centre es va afegir a la vaga general convocada pels sindicats d'estudiants arreu de l'estat espanyol. Aquesta xifra només té en compte els estudiants del segon cicle d'ESO (3r i 4t), dels dos cursos de Batxillerat, de PQPI i dels estudis de Formació Professional ja que els alumnes de 1r i 2n d'ESO no compten perquè el reglament no els permet afegir-se a la manifestació de discrepàncies.

 

Com a acte de protesta els estudiants es reuniren a les portes del centre per llegir un manifest per explicar i fer notable així el seu rebuig a les polítiques educatives que estan patint els darrers anys.  

 

Aquí vos deix el manifest que varen llegir així com un parell de fotos de l'esdeveniment.

 

Manifest per una educació de qualitat


Bon dia a tothom,

Avui ens reunim per una causa bona i noble. Al llarg de tots aquests mesos, hem hagut de veure com persones que eren fora del sistema educatiu decidien el que era millor per a nosaltres i emprenien canvis i reformes sense consultar-ne els principals afectats. Amb aquests actes de reivindicació, hem de fer-nos escoltar i hem de demostrar que sí que hi tenim alguna cosa a dir.

Hem aconseguit una petita passa per assolir finalment la nostra meta, però encara no hem acabat: hem d'aconseguir que la LOMQE es retiri de totes les escoles del nostre país. Hem de fer escoltar aquelles veus que, ja sigui per edat o perquè la llei els ho impedeix, no podem sentir, com passa amb els alumnes de primària, 1r i 2n d'ESO. Hem de fer entendre que els estudis no valen una quantitat monetària i que no els feim per no fer feina o per tenir contents els nostres pares, sinó que estudiam per formar-nos i aconseguir estar més ben preparats i així garantir-nos un futur millor.

 

IMG 4486

IMG 4497

IMG 4499

IMG 4500

vaga

IMG 4502