ACCES

S'han convocat les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior per si hi ha algun alumnes que hi estigui interessat. 

CALENDARI

Matrícula: del 5 al 20 d'abril. Presentació sol·licituds a la secretaria del centre on es vol realitzar la prova

Publicació de la llista provisional de persones adneses: 22 d'abril

Termini reclamacions a la llista provisional: del 25 al 27 d'abril

Publicació llista definitiva: 29 d'abril

GRAU MITJÀ

 

La prova d'accés al grau mitjà seria bàsicament per a aquells alumnes a qui els agradaria cursar un cicle formatiu mitjà però potser no aprovin 4t ESO. Els que acabin FPB no necessiten fer la prova.

 

Data de realització de la prova : 9 i 10 de maig

Llistat de centres on es farà la prova: IES Manacor; IES Puig de Sa Font (Son Servera); IES Emili Darder (Palma); IES Josep Sureda i Blanes (Palma); IES Calvià; IES Marratxí; IES Berenguer d'Anoia (Inca); IES S'Arenal (Llucmajor)

 

                                                                                                                                            GRAU SUPERIOR

 

La prova d'accés al grau superior seria bàsicament per a aquells alumnes a qui els agradaria cursar un cicle formatiu de grau superior i potser no aprovin el 2n de batxillerat. Els que acabin el CFGM no necessiten fer la prova.

 

Data de realització de la prova: 11 i 12 de maig

Llistat de centres on es farà la prova: 

              -  Opció d'humanitats i ciències socials: IES Llucmajor; IES Antoni Maura (Palma); IES Juníper Serra (Palma); IES Ramon Llull (Palma); IES Alcúdia.

              - Opció de ciències de la salut i mediambientals: IES Felanitx; IES Francesc Borja Moll (Palma); IES Josep Maria Llompart (Palma); IES Son Rullan (Palma); IES Guillem Cifre de

                                                                                                                      Colonya (Pollença).

              - Opció de ciències i tecnologia: IES Manacor; IES Politècnic (Palma); IES Son Pacs (Palma); IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma); IES Pau Casesnoves (Inca).

 

Si els alumnes necessiten més informació o documentació poden passar per Secretaria dins l'horari habitual o clicar en el següent enllaç.