CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MÒBILS PER A PROTEGIR ELS ECOSISTEMES AFRICANS

 

L'IES Porto Cristo, mitjançant la seva Comissió de Medi Ambient, anima a tots els membres de la comunitat educativa (pares, mares, alumnes, administratius i professors) a participar en la campanya "Mobilitza't per la selva".

Què és?mobil

Mobilitza’t per la selva” és una campanya de reutilització i reciclatge de mòbils que llança l’ Institut Jane Goodall, amb el recolzament de la primatòloga i conservacionista Jane Goodall, ambaixadora de l’Any del Goril·la 2009, Premi Príncep d’Astúries 2003, Premi Internacional Catalunya 2015 i Missatgera de la Pau per Nacions Unides.

La campanya proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils, i a la vegada, ens ofereix una forma fàcil i gratuïta d’aportar mòbils en desús (en funcionament o no). Amb això aconseguim:


- reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components

- reciclar elements útils i disposar adequadament dels materials tòxics, evitant la contaminació del medi

- recaptar fons pels programes d’educació, conservació i desenvolupament al Congo, com el del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga, on l’Institut Jane Goodall té cura de més de 150 ximpanzés rescatats, la gran majoria dels quals han arribat en pèssimes condicions desprès de ser decomissats a caçadors, traficants o particulars.

 Què podem fer i Quan ho podem fer?

La recollida de mòbils per a reciclar es realitzarà els dijous dematí, a les 8 a la sala de professors. S'ha de dur el mòbil amb bateria i sense carregador.

 

L'alumnat ha deixar dit el curs i grup al que pertanyen ja que en el CONCURS D'AULA NETA, es valorarà amb 1 punt cada mòbil recollit i se'ls sumarà a la puntuació que portin assolida fins al moment.

 

CALENDARI RECOLLIDA

2n ESO

Dijous dia 25 de febrer

1r ESO

Dijous dia 3 de març

3r ESO

Dijous dia 17 de març

4rt ESO i batxillerat

Dimarts dia 22 de març

 

 PENSA QUE AIXÍ , ENTRE TOTS, PODREM APADRINAR UN XIMPANZÈ

Si voleu més informació cliqueu ací